Adviseren en begeleiden bij de aankoop van huisvesting en het adviseren van
beleggers bij 
aan- en verkoop van hun beleggingsobjecten en/of portefeuilles.

Bedrijfspand kopen?

Ineens weet je het, je gaat investeren in een bedrijfspand! Wij juichen dat toe en adviseren en begeleiden je graag in dit traject. Het investeren in een bedrijfspand is vooral een rationele beslissing want deze investering heeft nog jarenlange impact op de balans. 

Aankoop bedrijfspand

Waaraan zou het bedrijfspand moeten voldoen? Dit is geheel afhankelijk van het doel waarom het pand wordt aangekocht. Is het als belegging met als doel een huurder te vinden of is het juist de bedoeling het voor eigen doeleinden in te zetten? 

Belangrijke aspecten bij de aankoop van een pand zijn:

  • oppervlakte;
  • bedrijfsdoeleinden;
  • bereikbaarheid voor klanten, personeel en toeleveranciers;
  • parkeergelegenheid;
  • ideale locatie;
  • uitstraling pand;
  • mogelijkheden tot verhuur van gedeelten van het pand bij te veel ruimte of;
  • mogelijkheden tot uitbreiding bij te weinig ruimte;
  • financiële mogelijkheden

Commercieel vastgoed verkopen

Voor iedere markt is er altijd vraag en aanbod als het gaat om bedrijfsruimtes. Toch kan timing om het juiste pand op het juiste moment aan te bieden. Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgevers. Dit kan per opdrachtgever heel verschillend zijn, soms is de tijdsdruk een issue en gaat het om snel verkopen, maar vakorgaan het om het beste rendement.

Groot netwerk en expertise

De kracht van PLATFORM Real Estate is de samenstelling van een team van experts op het gebied van commercieel en grote vastgoed projecten. De combinatie van de verschillende expertises en het grote netwerk worden gebundeld en zal de opdracht geven ten goede komen in de zoektocht naar een kopen voor zijn vastgoed. 
Wij zijn bekend is de hele breedte van de vastgoedmarkt en gaan samen met onze opdrachtgevers opzoek naar de beste partij.
"Only together we will achieve the top" - PFRE

Haal het beste uit je investeringen

Om zeker te weten dat je op de lange termijn een goede investering doet, is het aan te raden om een gecertificeerde PFRE-makelaar te raadplegen. Wij kunnen voor u de beste opties uittekenen: zowel voor de verkoop als voor de aankoop van een nieuwe bedrijfsruimte. Naast het maken van de plannen en de bemiddeling zijn wij ook op de hoogte van de actuele wetgeving en de beste locaties en panden.
Scroll naar boven